lördag

redan lördag igen. och igen och igen. jag får verkligen känslan av att ha missat någonting.

det har inte hänt alldeles för mycket i veckan. jag har fikat hos syster i hennes & Philips stora, fina lägenhet. det är galet vad trevligt de har fått det, & oj vad jag inte hade sagt nej till att flytta hemifrån. jag och syster satt i deras kök, jag drack någon slags espressokaffe. vi blev kaffestissiga & åt för mycket mörk choklad, lyriska över alla resor vi hade kunnat tänka oss att göra. som vanligt kommer vi på oss själva med att alldeles förvirrat rabbla upp alla drömresemål inklusive när vi tänkt sätta planerna i verket utan särskilt mycket trovärdighet i orden. när man väl börjat är det svårt att sluta. 

  
men nu är det lördag & jag tycker alldeles för mycket om min nya tröja för att det ska kännas bra. den är ganska fjantigt poppig.
idag planerar jag att göra alldeles för lite för mitt eget bästa. jag och emma hade nämligen tänkt gymma skiten ur oss, kötta satan, men till vår stora besvikelse stämde inte gymets öppningstider överens med vad vi planerat. attans!
istället sitter jag här med ett gigantiskt glas äpple/kanelthe & tittar ut på det förfärligt trista vädret. jag har precis kastat ut ungefär alla mina kläder ur garderoben för att sortera & trixa, men mitt engagemang tog slut innan jag började. hjälp!

 

Kommentarer
Postat av: jazz

je majj en son tröja!:(

2009-01-17 @ 18:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0