vet inte vart jag ska börja.

Jag vet att du är ledsen, känner dig ensam & så vidare. Jag vet att det är skit. Det enda rätta är att vara ärlig, vilket jag var. Att ljuga för dig är inget alternativ.

Jag behöver rensa mina tankar. Och nu har jag faktiskt lyckats bli kvitt en del nedtyngande saker att gå och grubbla över. I övrigt har jag fortfarande svårt att sova & behöver egentligen någon som agerar ryggkliare för att klumpen i magen ska förvinna.

Sluttjafsat. Jag tror hursomhelst att jag håller på att bli dundersjuk i öroninflammation = inte nääz. Det gör så tjyvans ont & halsen bränner. Imorgon kureras jag med apelsinjuice, the wackness & plugg.

Jag älskar youtube. På youtube kan man hitta söta indiska damer som lagar mat till sina män. Man kan få tips om både det ena och det andra. Jag blir varm inombords, & är jävligt glad över att mina matlagningsskills tar sig. Ikväll lagade jag kalasgodindiskmat; Aloo Gobhi, chiliräkor, jasminris. Det verkade bli uppskattat, & just nu ÄR jag en degklump.

Jag börjar se hur en helgvana rotar sig, sakta men säkert; dance 'til you drop hos Sussie med alldeles för mycket förtäring av diverse saker, sen ut & göra stan osäker (Ice ice baby). Som om det inte är nog att berätta om det i ord tar vi dessutom jivligt för många bilder som vi sedan stolt visar upp på fejsbook. Det är vad jag ska göra typ nu; kasta upp fulebilder på fejsan.


Ikväll kände jag mig som en gräddbakelse smakar när man är riktigt förjävla övermätt...

Kommentarer
Postat av: Erika

Jo du det VAR uppskattat.

yummieyummieinmytummy!

2009-02-01 @ 19:19:52
URL: http://eurika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0